Ιστορία

Το έτος 1959 ιδρύθηκε από δύο δυναμικούς επιχειρηματίες στην περιοχή Carmiano της επαρχίας Lecce το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής γεωργικών μηχανημάτων του ιταλικού νότου. Στην γη του μπαρόκ το όνομα PASBO με το πέρασμα του χρόνου μεγάλωσε και καθιερώθηκε ως μια επιχείρηση από τις πιό σημαντικές μεταξύ των Ιταλών κατασκευαστών μοτοσκαπτικών.

Σήμερα, η επιχείρηση παράγει μια γκάμα 9 μοντέλων με ισχύ που ποικίλει από 3hp έως 14hp. Λόγω της ποιότητας των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών αλλά και της λεπτομέρειας στις διάφορες φάσεις κατασκευής, η PASBO διακρίνεται για την τεχνολογικά προηγμένη παραγωγή σε ένα επίπεδο καλά καθορισμένο και σεβαστό.

Επιπλέον και εξαιτίας της παρουσίας τους στην αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια, τα γεωργικά μηχανήματα PASBO έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές αλλά και τις απαιτήσεις των χειριστών τους, είναι δε εφοδιασμένα με το σήμα πιστοποίησης CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη Δήλωση Πληρότητας Προδιαγραφών ΕΕ σύμφωνα με την Οδηγία 89/392/ΕΟΚ και τις διαδοχικές τροποποιήσεις της.

Τα μοτοσκαπτικά PASBO αντιπροσωπεύονται και εισάγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Εταιρεία ΕΜΜΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε., η οποία:
- Παρέχει Εγγύηση Καλής Λειτουργίας ενός (1) έτους.
- Διαθέτει πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για όλους τους τύπους που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από το 1980 έως σήμερα.